THY Yeni Crystal Business Class Suiti'ni Tanıttı

THY: Crystal Business Class Suite

Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en çok destinasyonuna uçan havayolu şirketi olarak, yeni Crystal Business Class süitini İngiltere'de tanıttı. Bu yeni koltuklar, filodaki ayarlanabilir kapıya sahip ilk koltuklar olma özelliğini taşıyor ve Airbus A350 tipi uçaklara kademeli olarak monte edilecek.

Yeni Crystal Business Class süiti, İngiltere'nin Hampshire kentinde gerçekleştirilen Airshow 2024'te misafirlerin beğenisine sunuldu. Bu süitler, Türk Hava Yolları yolcuları için yeni bir seyahat deneyiminin başlangıcını simgeliyor. Ayarlanabilir kapıya sahip olan bu koltuklar, doğrudan koridor erişimi, orta koltuklarda ayarlanabilir mahremiyet paneli, 23 inç genişliğinde koltuklar, geniş ayak dinlendirme alanı ve kenar süitlerde doğrudan pencere erişimi gibi özelliklerle konforlu bir yolculuk vaat ediyor. Yeni süitler, "Flow" marka kimliği doğrultusunda daha açık ve sıcak renklere, mermer görünümlü yan masalara ve altın rengi detaylara sahip. Ayarlanabilir ortam ve okuma ışıkları, evrensel priz, C tipi şarj girişleri, yan masada kablosuz şarj ünitesi, gürültü önleyici kulaklık girişi, açısı ayarlanabilir ayna, kapalı saklama alanı, ergonomik koltuk minderi ve 22 inç IFE ekranı gibi özellikler de yolculuk deneyimini üst seviyeye çıkaracak. Bu koltuklar, Airbus A350'lere sipariş üzerine kademeli olarak monte edilecek ve yenilenecek olan Boeing 777 filosunda da yer alacak.

THY: EŞSİZ BİR YOLCULUK DENEYİMİ SUNMAYI HEDEFLİYORUZ!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni Business Class hizmetleri hakkında şunları söyledi: "Yeni Crystal Business Class süitimiz, uzun mesafe lüks seyahatlerimiz için yeni bir sayfa açacak. Geniş global ağımızda yeni bir konfor ve mahremiyet seviyesi sunarak havayolumuzu geleceğe taşıyacak. Özel tasarıma sahip koltuklarımız, ödüllü uçak içi yemek servisimizle birleşerek, misafirlerimize bulutların üzerinde eşsiz bir deneyim sunmaya devam edecek."

Uçak Biletinizi Sonfiyat.com'dan Alın, Tasarruf Edin!

Seyahat planları yaparken bütçenizi zorlamadan en uygun uçak biletini bulmak artık çok kolay. Sonfiyat.com, size en avantajlı fiyatlarla uçak bileti sunarak seyahat bütçenizde büyük tasarruf etmenizi sağlıyor. Platformumuz, farklı havayolu şirketlerinin bilet fiyatlarını karşılaştırarak en ucuz seçenekleri sizlere sunar. Böylece, hem yurt içi hem de yurt dışı seyahatlerinizde ekonomik biletler bulabilir, tasarruf ettiğiniz parayla seyahatinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Sonfiyat.com, kullanıcı dostu arayüzü ve kolay arama seçenekleri ile bilet alma sürecinizi hızlı ve zahmetsiz hale getirir. Aradığınız tarih ve destinasyonu belirledikten sonra, sistemimiz sizin için en uygun fiyatlı uçuşları listeleyerek zaman kaybetmeden biletinizi almanızı sağlar. Ayrıca, özel kampanyalar ve indirimlerden haberdar olabilir, ekstra tasarruf fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Seyahatinizi planlarken güvenilir ve ekonomik bir çözüm arıyorsanız, Sonfiyat.com'u tercih edin ve kazançlı çıkın! Detaylı bilgi için 0212 334 2828 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.